tirsdag 3. desember 2013

Bloggen gjenoppstår!!

Smil og kick-ass holdning er det som skal til:)


Bloggen gjenoppstår!
Etter en lang dvaleperiode fra rundt Birkentider og fram til nå gjenoppstår Nestebys sykkelblogg.

Sesongen 2013 ble for laget avsluttet med et supert NM-gull til Anders Fiskvik. Et strålende punktum for laget Helios DBS Racing Team sin første sesong. Utrolig godt at vi lyktes etter å ha stanga huet litt i veggen hele året:) For meg personlig ble det nedtur i Birken, og en dryg forkjølelse som tvang meg til å avslutte sesongen. Kom aldri helt i form i 2013. Var alt for mye sjuk, og jobba nok litt vel mye med laget vårt.
Etter litt dvaletid er vi nå på gang igjen, både Helios DBS Racing Team og jeg. Like motivert, og med minst like høye ambisjoner. Laget er forsterket, treningen og hverdagssituasjonen justert. Så vil tiden vise om vi kan ta med oss noe gull og glitter hjem til Nord-Østerdalen i 2014.

Framover vil bloggen ha mer fokus på trening igjen, etter å stort sett ha dreid seg om konkurranserapporter i 2013. Håper leserne vil finne våre treningsmetoder, tips og triks interessante;)
Har lagt til Strava-gadget og link til instagram. Er der det skjer;)

Jeg starter treningstrenden med å legge ut en link til en artikkel i Dagens Næringsliv for en tid tilbake. Artikkelen handler om at alle mosjonister og småunger ikke trenger å se på pulsklokka hele tida. Kunne ikke vært mer enig!!

http://www.dn.no/dnaktiv/article2724075.ece

Førjulstips til mosjonisten: Ikke vær redd for å ta i litt. Terskeltrening er for proffene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar