fredag 15. februar 2013

Så blir det Andalucia Bike Race likevel:)

 
 
Den opprinnelige planen for februar var ei uke i Malaga med landeveissykkel. Vi bestemte etter litt diskusjon i høst for ikke å stille i Andalucia Bike Race. Men her om dagen fikk jeg et tilbud fra trønderen Henrik Kippernes om å kjøre på lag med han i det tøffe rittet. Henrik skulle opprinnelig sykle med Ola Kjøren, men Ola er ikke helt i draget etter sjukdom, og valgte å trekke seg. Veldig synd for Ola, men et fornuftig valg for hans del å ikke kjøre seg i senk etter sjukdom.
Jeg kjørte rittet i 2011 sammen med Lars Granberg. Vet sånn sett bortimot hva jeg går til. Og det gjør at jeg gleder meg stort:) 6 dager med bratte bakker opp og ned, steiner og støv. Forhåpentligvis gode bein og trivsel. Etter mye skigåing og sykling inne på rulla skal det bli godt å få bort litt rattrust. Nivået i rittet er høyt, med flere verdensmestere og nasjonale mestere på startstreken. I tillegg til 5-6? norske lag. Skal prøve å oppdatere litt med resultater og og inntrykk.
 
Før ABR  blir det ei uke i Malaga sammen med det meste av laget vårt. Alle bortsett fra doktor Bjørnstad-Tuveng, som nyter (late??) dager i Østen. Ryktes at hotellet har både spinningsykkel og elipsemaskin, så tror vel egentlig at vaktmesteren har mer enn nok med å smøre lagrene på disse apparatene:) Det blir bra for oss andre å få noen mil i beina sammen nå før oppkjøringsperioden mot ny sesong begynner for alvor. For den som er arbeidstaker i tillegg til syklist, gjør det godt med noen avbrudd i hverdagen hvor man kan sove spise og trene. Og bestandig artig med Knoll og Tott Fiskvik på tur:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar